Behandlingar

Jag utgår från att alla kan förbättra hälsa och prestation oavsett aktuell hälsostatus. Din kropp är en fantastisk skapelser som varje sekund arbetar för upprätthålla homeostasen, balansen, i alla celler och organsystem. Du utsätts ständigt för olika belastningar från omgivningen som din kropp anpassar sig till, men din kropp har en fantastisk självläkningsfunktion när du ger den rätt förutsättningar. Tänk så snabbt ett sår läker om du råkar skära dig ytligt i fingret när du lagar mat. På samma sätt pågår ständig självläkning överallt i din kropp och du byter ut 500 miljoner slitna skadade celler mot nya friska varje dygn. Varför blir vi då sjuka? Jag är övertygad om att långvariga belastningnar såsom stress och brist på korrekta byggstenar till våra celler, näringsämnen, rubbar balansen i vårt självläkande system. Obalanser och blockeringar i olika informationssystem och nedsatt immunförsvar gör att din kropp inte klarar av att stå emot de belastningar och infektioner som du utsätts för dagligen.

Med mina avancerade instrument kan jag identifiera brister, obalanser och blockeringar som orsakar ohälsa. Jag kan därigenom hjälpa dig att rätta till grundorsaken till hälsoproblem och inte bara behandla symtomen. Symtom är kroppens sätt att tala om för dig att du har en stor obalans, blockering eller brist. Att behandla obalansen med värktabletter är som att klippa av kabeln till brandlarmet när det tjuter. 

Jag väljer behandling efter de obalanser, blockeringar och brister som jag hittar med en hälsoanalys som är grunden för mina behandlingar. Jag använder mig av de kvantmedicinska behandlingsinstrumenten och ibland akupunktur, men som klient får du ofta råd att förändra livsstil, förändra kostvanor, äta kosttillskott eller andra praparat, samt att träna.

Informationsmedicin

Kvantmedicin/informationsmedicin/frekvensmedicin

Jag har arbetat med denna revolutionerande behandlingsform sedan 2001 och är pionjär på området. Jag använder mig av fyra instrument; NES, EIS, Introspect och LIFE system.

Läs mer

Akupunktur

Jag är erfaren akupunktör med utbildning och examen från Nanjing College of TCM i Kina 1989.

Jag använder mig av traditionell kinesisk akupunktur, akunova och även av kinesisk örtmedicin.

 

Läs mer