Klientröster

Många klienter med varierande motiv har besök mig genom åren. Så här säger några av dem:

 

Gunnar Hult PT

Jag som vanligtvis är en ytterst vältränad och hälsosam person med en kropp i bästa skick, drabbades plötsligt av sjukdom. Ingen inom vården kunde förstå eller hitta orsaken till mina plötsliga problem. Jag fick olidlig smärta i hela kroppen. Jag kunde inte gå och hade stora problem att röra mig över huvud taget. Kroppen fungerade inte alls. Jag fick ingen hjälp inom vården trots mängder av olika tester och undersökningar. Jag blev hänvisad till cortison och stora doser smärtstillande läkemedel. Efter 3,5 månaders lidande utan att jag kunde få någon hjälp var jag nära att ge upp.
Då blev jag rekommenderad av vänner att uppsöka Uno Hälsa. Redan efter första behandlingen avtog smärtan. Jag kunde gå igen, fick kontakt med min kropp och jag kunde sova hela första natten. Ett sant mirakel! Efter ytterligare några behandlingar kunde jag fungera normalt och har nu kunnat börjat jobba fullt ut igen i mitt arbete som Personlig Tränare.
Jag vill varmt rekommendera min terapeut Uno!

      Camilla

Jag besökte Uno då jag under flera års tid har haft problem med sömnen, smärta och trötthet. Redan under själva besöket/behandlingen så försvann smärtan i ryggen och har inte kommit tillbaks sedan dess. Efter mitt första besök hos Uno har min sömn förbättrats avsevärt, även smärtan och tröttheten har blivit bättre. Jag har fått en annan ro i kroppen som jag inte hade innan.
Jag är fascinerad av all den information om min kropp som Uno fick fram genom dessa maskiner och hur det stämde överens med hur jag kände mig.

 

Ingela

Hej Uno!
Jag var hos dig i mars eftersom jag hade många migränanfall. Jag vill tacka dig för jag har inte haft ett enda anfall och jag upplever att jag sover bättre och att det är bättre kvalitet på sömnen. Ett mirakel! Tack!

 

 Lena 

Jag vill verkligen rekomendera en Hälsoanalys hos Uno Hälsa. Det är den bästa investering i min hälsa som jag någonsin gjort.

 

 

 


Rosanna

Jag blev övertygad och fick tillit till informationsmedicin då jag fick information om min hälsa, även angående saker som jag redan tidigare visste om, som Uno inte hade en aning om, men läste av med sin undersöking. En sådan djupgående och detaljerad hälsokontroll har jag aldrig tidigare varit med om! Jag fick bl.a reda på att båda mina frontallober var överaktiverade pga långvarig stress och tidigare barndomstrauman. Efter behandling och medicin mot detta upplever jag en tydlig ro, lättnad och klarhet inombords. Besöket hos Uno Hälsa var en investering värd varje minut och krona! Tack Uno! 


AnnaMaria

Jag har upplevt följande efter besöket hos dig;

Betydlig förändring från utmattad och trött känsla till att känna mig "klar" i huvudet samt känner mig ofta pigg och glad. Min ork räcker till till mer, inte bara till jobbet utan mer ork även till hemmet. Det blir en positiv spiral eftersom det ger mer energi att ha ett fint hem och vällagad mat. Jag upplever en minskad svullnad i kroppen, minskad värk i leder, samt att jag ser piggare ut i ansiktet. Jag sover väldigt gott.

Ang mitt barn som var sängvätare och kissade i princip varje natt, så har hen endast kissat i sängen 2 ggr sedan vi gjorde behandling på honom för 1,5 månad sedan(!)

Lova Wallenskog

För något år sedan blev jag ordentligt nedsatt och och min kropp var klart belastad av något. Detta var för mig en ny erfarenhet, då jag alltid varit full av ork och energi. Efter besök hos vårdcentral med många kontaktsökande samtal och provtagningar, så visade det sig att jag minsann har en kropp som är helt frisk..jaja, tiden gick - och lite bättre blev jag, och sämre..Efter att ha fått goda erfarenhetsberättelser via vänner till mig som varit hos Uno, tänkte jag - det vill jag göra. För att se om det jag kände i min kropp gick att se. Och så blev det, samt lite till. Efter en första genomgång av min kropps funktioner, så kunde Uno med sina mätintrument pricka in mina svagheter. Dessa obalanser var av ganska kraftig karaktär och påverkade mina förmågor i framförallt grundläggande funktioner. Låg aktivitet i många organ orsakat av låg aktivitet i det autonoma nervsystemet. Min hjärna var även den i kraftig obalans med hypothalamus nästan utan aktivitet, och å andra sidan en högaktiv pannlob. Dessutom fick jag en karta över elektrolyter, hormoner, signalsubstanser mm. - även de i obalans..Så, Uno hjälpte min kropp där och då med att öka aktiviteten på vissa organ. Sedan provades det noga ut passande droppar innehållande de rätta frekvenserna för att få min kropp att fungera så som det är menat.Sju veckor senare gjorde jag ett återbesök. Nyfiken var jag. Och glad blev jag. Alla organ där aktiviteten varit låg var nu avgjort bättre i sin aktivitet. Och min överaktiva pannlob hade lugnat ner sig väsentligt. Själv hade jag inte upplevt det, så som Uno kunde påvisa det hela, svart på vitt med tydliga bilder och siffror. Däremot märker jag av en stor förbättring i balans och funktion. Det visar sig i att det inte finns något som smärtar, inte något som hindras att fungera - och min kropp är bara en tillgång - som det ska vara:)

J

Hej Uno

Vill ge dig en återkoppling såhär ca 1 ½ vecka efter din behandling. Jag har sedan besöket hos dig inte haft någon huvudvärk alls. Det är helt fantastiskt då jag gått med huvudvärk (tung, ofta kraftig och ibland utvecklat till migrän) flera gånger i veckan under flera år. Det är inte bara att jag inte har ren huvudvärk, jag känner inte längre av det tunga i huvudet som jag så ofta tidigare gjort. Det är fantastiskt då hela mitt liv kretsat kring min huvudvärk och den har styrt mitt dagliga mående.Jag känner mig mera "närvarande" på nåt konstigt och positivt sätt. Kan naturligtvis ha att göra med huvudvärken som nu är borta. Men det "dimmiga" som jag tidigare beskrev för dig är helt borta. Förut gick jag som i ett töcken, nu ser och upplever jag saker igen på ett sätt som var längesen jag gjorde. Jag har heller inte haft någon hjärtklappning eller känt någon som helst oro sedan jag var hos dig. Sovit gott har jag också gjort, det var längesen jag kände mig så utsövd. Jag är imponerad av ditt arbete och din behandling och väldigt glad att jag tog kontakt med dig. Jag kan erkänna att jag var lite skeptisk innan men nu är jag övertygad. Tack för att du hjälpt mig att göra mitt liv mycket lättare.

Karin

Efter att jag var nere hos dig har jag verkligen mått så bra, min värk i fötterna har i princip försvunnit. Jag har även lagt om min kost något sedan ett halvår tillbaka och verkligen fått livet tillbaka, den otroliga tröttheten jag kände har nästan försvunnit och jag har inte varit sjuk på över ett år.